privirea

Privirea

Disponibil
1.000,00 lei

Descriere

Notă autor:

Lucrare în acuarelă cu dimensiunea de 70 x 50 cm, cu ramă de lemn în nuanță maro.

Notă curator:

Lucrarea în acuarelă prezentată de către artista Cristina Puscas captează intensitatea privirii unei persoane în vârstă. 

„Bătrânețea nu poate fi definită cu precizie, deoarece acest concept nu are aceeași conotație în toate societățile. În multe locuri din lume oamenii sunt considerați bătrâni ca urmare a anumitor schimbări în activitatea lor sau în rolul lor social, ca atunci când de exemplu cineva devine bunic, ori când din cauza îmbătrânirii o persoană este constrânsă să îndeplinească sarcini diferite ori să reducă ritmul de lucru.”

Dar indiferent din ce perspectivă privim această noțiune de bătrânețe, în toate societățile este asociată cu înțelepciunea și cu experiența acumulată în timpul vieții.

Prin urmare, vă recomandăm această pictură pentru a putea fi oferită unei persoane în vârstă dragi din viața dumneavoastră, dar și în scop personal, spre a vă aduce amintiri frumoase alături de părinți sau bunici.

Detalii produs

Medium
Acuarela
Subiect
Portret
Dimensiune
Mare
Material
Hârtie
Pentru
Bunici
Colecționari
Lațime
60 cm
Lungime
70 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.