Balerina
Balerina
Balerina
Balerina
Balerina
Balerina
Balerina
Balerina

Balerina

Indisponibil
700,00 lei

Acilic pe hârtie cu dimensiunea de 30 x 40 cm.

Lucrare realizată în anul 2021.

Descriere

Notă curator: 

Studiul realizat de către artistul Iulian Copăcel creează un dialog emoționant. Este prezentată o tânără balerină aflată în sala de repetiții.

În lucrarea prezentată, artistul oferă privitorului un moment ce poate fi interpretat drept fiind intim pentru acest sport.

Dansatoarea este prezentată în timpul actului de închidere a poantelor. Este cunoscut faptul că pentru balerine procesul de pregătire a poantelor este extrem de important. Fiecare balerină are propriul ei stil. Poantele trebuie să se plieze cu exactitate pe forma piciorului, să aibă cu precizie densitatea și elasticitatea care să le permită să execute cu ușurință și fără prea mare presiune coregrafia avută. 

Baletul este una dintre cele mai vechi forme de dans existente, care a reușit în decursul zecilor de ani să își păstreze eleganța, mișcările grațioase și fluide, dar mai ales scenografiile elaborate.  În timp, baletul a devenit una dintre cele mai frumoase arte. A evoluat de la un dans social pentru nobili, la o artă care fascinează prin frumusețe, grație, libertate și emoție. 

Vă recomandăm acest tabloul spre a fi oferit unei persoane delicate și sensibile, sau, chiar și drept un cadou de susținere și încurajare a copilului dumneavoastră în cazul în care acesta practică acest dans minunat!

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Dans
Muzică și instrumente muzicale
Portret
Still life
Dimensiune
Mediu
Stil
Impresionism
Material
Carton
Hârtie
Pentru
Bunici
Bunică
Colegi
Iubită / Soție
Mama
Nași
Profesori
Romantici
Soră
Ramă
Da
Sistem de prindere
Da
Decorare
Birou
Bucătărie
Cafenea
Dormitor
Living
Restaurant
Eveniment
Casă nouă
Crăciun
Cununie civilă
International day of happiness
Majorat
Zi de naștere
Zile Internaționale
Ziua mamei
Print la cerere
Da
Lațime
30 cm
Lungime
40 cm
Grosime
3 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.