Tablou ”Nostalgii de toamnă”
Tablou ”Nostalgii de toamnă”

Nostalgii de toamnă

Disponibil
182,14 lei

Un tablou ideal pentru a-l oferi cadou de casă nouă în special datorită simbolisticii și energiei pe care o emană.

Este un tablou cu un peisaj nostalgic de toamnă însă cu o doză filozofică de optimism ce poate crea o atmosferă specială în orice încăpere va fi așezat.

Descriere

Notă autor:

Acest tablou este pictat în vopsea acrilică pe pânză întinsă pe șasiu de lemn, având dimensiunile de 40/40 cm.

Tema de bază a tabloului este anotimpul toamna, anotimp care este redat printr-un copac ale cărui frunze sunt căzute. Fundalul albastru al pânzei, redă tristețea naturii care se pregătește să moară și viața pe care frunzele (reprezentate prin culori intense de roșu-orange) o lasă în urma morții.

Gliter-ul, prezent și el în reprezentare, redă seva (sursa) vieții rămasă în trunchiul și ramurile copacului care așteaptă venirea primăverii pentru a putea renaște din nou.

Notă curator:

Nostalgii de toamnă este un tablou puternic și plin de emoție. Tema centrală a tabloului, precum artista a menționat mai sus, este redată prin anotimpul cel mai încărcat de nostalgie, de amintirea vremurilor trecute, dar și de dovada faptului că asemeni precum natura moare în fiecare an, și reînvie prin sosirea primăverii, la fel sunt și oamenii care trec, metaforic vorbind, prin aceleași transformări precum natura. 

Cerul pare mai înalt, iar lumina strălucitoare intensifică noua față a naturii, preschimbată acum din verdele crud, în nuanțe de galben și auriu. Din punctul nostru de vedere, gliter-ul aplicat este un element de construcție a imaginii de mare importanță. Se creează o nouă dimensiune și, totodată, se intensifică ideea și forța magică deținută de natură, prin care, moare și reînvie de la an la an. 

Este un tablou puternic care ar trebui privit din perspectiva simbolisticii puternice avute, și nu dintr-o perspectivă stric decorativă. Recomandarea noastră este de a îl amplasa în spațiul cel mai circulat din casa dumneavoastră, doar pentru a vă putea întâlni cât mai des cu tabloul și a vă lua toată energia necesară în urma privirii acestuia.

În cazul în care doriți să oferiți acest tablou unei persoane dragi, care, spre exemplu, tocmai ce a reușit să se mute într-o casă nouă, vă recomandăm să luați în calcul și simbolistica copacului, trăinicia lui și forța cu care își înfige rădăcinile în pământ pentru a putea rezista și dezvolta în timp.

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Natură
Stil
Art&Deco
Material
Pânză pe carton
Pentru
Colecționari
Colegi
Iubitori de natură
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Da
Decorare
Birou
Living
Eveniment
Casă nouă
Print la cerere
Nu
Lațime
40 cm
Lungime
40 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.