Portret 1 persoana

Portret 1 persoana A4

Disponibil
270,00 lei

Portret 1 persoană realizat pe format A4 (21.00 x 29.70 cm) în creion, personalizat, realizat la cerere.

Personalizat și creat cu produse de calitate, foaie de desen Fabriano și creioane speciale pentru desen.

Descriere

  • Timpul de execuție: Aproximativ 2-3 zile, în funcție și de complexitatea solicitării adresate +  timpul adresat livrării, de luni până vineri, în termen de 5 zile lucrătoare din momentul finalizării comenzii.
  • Ramă + sticlă protecție: Elemente incluse în preț, însă, în cazul în care se dorește comandarea lucrării fără acestea (din motive personale, doriți să aplicați o ramă pe care deja o aveți, sau, doriți să achiziționați o ramă în funcție de preferința estetică/ locul unde se va amplasa lucrarea), vă rugăm să ne contactați și să solicitați un cod de reducere în urma căruia se va scădea valoarea elementelor din prețul stabilit.
  • Fotografie și alte detalii: Vă rugăm să ne trimiteți la adresa: office@art-gift.ro o fotografie clară, de rezoluție bună. Tot aici ne puteți adresa detaliile de personalizare sau anumite aspecte pe care le doriți surprinse în portret.
  • Retur: Din păcate, această opțiune nu este valabilă întrucât lucrarea se realizează la comandă. În schimb, aveți posibilitatea de a primi fotografii din procesul de execuție pentru a putea oferi un feedback pe baza căruia se finalizează lucrarea. 

Ce este un portret?

Un portret este o operă de artă care spune povestea unei persoane. Portretul în creion însemnă cel mai unic, special și memorabil cadou pe care îl poți oferi unei persoane dragi, o amintire plăcută care va dăinui mai departe zeci de ani. Desigur, îți poți oferi chiar ție o asemenea lucrare de artă. De nu, nu-i așa?

Ce ne poate spune un portret?

Portretizarea ne poate spune despre modul în care îi vedem pe oameni. Portretele ne arată adesea cum arată o persoană, dar pot surprinde și o idee despre o persoană sau ceea ce reprezintă. Portretele ne pot spune, de asemenea, modul în care o persoană dorește să fie văzută și să surprindă o anumită stare de spirit pe care o trăiește. Acest lucru poate fi descris prin alegerea culorii și a unei atmosfere generale într-o imagine.

Ce putem învăța din portretizare? 

În istoria artei, portretele femeilor subliniau adesea frumusețea și modestia. Portretele bărbaților erau uneori folosite pentru a reprezenta puterea și statutul. În istoria mai recentă, portretizarea vine în forme infinite și nu mai este un indicator al statutului, ci un mod de a explora viața altei persoane.

Detalii produs

Medium
Creion
Subiect
Portret
Stil
Photorealism
Portret
Ramă
Da
Lațime
30 cm
Lungime
21 cm
Grosime
1 cm
Greutate
0 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.