Cana din lemn
Cana din lemn
Cana din lemn
Cana din lemn
Cana din lemn
Cana din lemn

Cana din lemn

Disponibil
143,29 lei

Cana din lemn de nuc lucrata manual.

70,5-100 ml

Descriere

Notă artist:

Cănile sunt realizate in totalitate manual cu unelte tradiționale, astfel fiecare cana este unica. Cănile nu sunt “ perfecte” se pot observa urmele cuțitelor, dăltilor cu care au fost lucrate. Se recomanda sa se consume băuturi calde, evitați turnarea băuturilor clocotite in cănile din lemn. Cănile sunt lucrate din lemn de nuc care are o rezistenta buna la uzura, dar trebuie ținut cont ca acestea se pot pata ori capătă mirosul specific băuturii pe care o consumam frecvent (cafea, ceai).

Curățarea:

Curățarea se face cu apa calda și cu o cantitate foarte mică de detergent de vase, spălarea cănilor se va face manuală. (NU este recomandat curățarea la mașina de spălat vase). Uscarea se face ștergând cana cu un prosop de bucătărie uscat și se va lăsa într-un loc aerisit, evitați să uscați cana folosind surse de căldură (calorifer etc).

Întreținerea cănilor:

Fiind lucrate din lemn un material “viu” acestea au nevoie de întreținere, la o perioada de câteva luni de folosire exteriorul căni se poate unge cu ulei de floarea soarelui sau de măsline.

Toate lucrările mele sunt verificate înainte de expediere pentru a nu prezenta fisuri, crăpături. Se oferă garanție obiectelor de uz casnic celor care în urma primei/a doua utilizări 1/2 zile prezintă crăpături, fisuri chiar dacă s-a ținut cont de modul de utilizare prezentat. Dacă nu s-a ținut cont de modul de utilizare iar obiectele s-au deteriorat garanția nu va mai fi valabilă. Garanția constă în returnarea sumei plătite pentru obiectul deteriorat, perioada de garanție este una scurtă pentru ca nu știu în ce condiții vor fi păstrate și folosite acestea. Dacă nu sunt folosite abuziv și îngrijite corespunzător acestea pot rezista o perioada îndelungată.

Detalii produs

Medium
Lemn
Subiect
Natură
Material
Lemn
Pentru
Bunici
Colecționari
Colegi
Frate
Iubit / Soț
Iubitori de călătorii
Iubitori de natură
Iubită / Soție
Mama
Nași
Parteneri de afaceri
Profesori
Soră
Tata
Șefi
Eveniment
Crăciun
Majorat
Sărbători Pascale
Zi de naștere
Zile Internaționale
Ziua mamei
Lațime
8 cm
Lungime
16 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.