Vază neoclasică

Indisponibil
200,75 lei

Vaza statuetă e noul trend în materie de decorațiuni interioare.

Este extrem de elegantă și versatilă. Se potrivește atât într-un decor modern cât și într-unul clasic.

Fii în pas cu noile tendințe și alege-o pentru decorul casei tale!

*Aceasta este lucrată manual și este ediție limitată pe site-ul nostru.

Descriere

Notă autor:

Vaza este modelată manual, apoi turnată în matriță de latex pentru o mai bună reproducere a detaliilor. Ipsosul folosit este armat pe interior cu tifon pentru a reduce riscul de spargere în cazul accidentărilor. La cerere, culoarea poate fii modificată și, de asemenea, se poate adăuga un strat impermeabil pe interior în cazul în care se dorește a fii umplută cu apă (pentru un cost modic suplimentar).

* Vază neoclasică realizată din ipsos, printr-un modelaj unic și turnată piesă cu piesă manual. Înălțime de 37 cm cu diametrul de 30 cm (față-spate), respectiv 25 cm (lateral) și aproximativ 3 kg, fiind cea mai mare vază neoclasică disponibilă pe piața din România în acest moment. 

Notă curator:

După ce a cucerit internetul, vaza statuetă în chip feminin a devenit un obiect decorativ extrem de popular în decorarea cu bun gust a unei începeri. Indiferent de stilul pe care l-ai adoptat în decorarea locuinței tale, atmosfera acesteia este schimbată pe loc, imediat după amplasarea unei asemenea element în locul dorit. 

Liniile delicate ale modelajului și plantele ce urmează să fie amplasate în interiorul vazei neoclasice, emană un plus de eleganță și rafinament, și, în plus, conferă un mediu curat (datorită materialului folosit), dar și un aer purificat în casa ta, indiferent de plantele folosite. 

În orificiul vazei se pot amplasa de la vase/ vaze de sticlă, până la ghivece de plastic, sau chiar borcane ( cu toții avem astfel de obiecte prin casă, nu-i așa?) care permit reamplasarea, redecorarea, sau, schimbarea apei plantelor cu deosebită ușurință. 

Vă recomandăm amplasarea acestei vaze neoclasice atât într-un spațiu în care doriți să îi oferiți o notă de accent, precum, o zonă în care predomină culori închise și elemente lipsite de textură, cât și într-un spațiu în care se dorește o uniformizare perfectă din punct de vedere a tematicii, sau a tonurilor în care a fost amenajată încăperea.

În ceea ce privește metoda de decorare a vazei, rămâne la libera dumneavoastră alegere. Se pot adăuga aranjamente florale, un ghiveci cu o plantă de interior, bomboane ambalate, fructe și legume, sau chiar fără nici un fel de conținut. Aceste detaliu vă aparține. 

Detalii produs

Subiect
Anatomie
Portret
Dimensiune
Mare
Stil
Art&Deco
Portret
Pentru
Colecționari
Colegi
Frate
Iubită / Soție
Mama
Nași
Parteneri de afaceri
Romantici
Soră
Șefi
Strat de vernis
Nu
Decorare
Birou
Cabinet medical
Cafenea
Camera copilului
Living
Restaurant
Eveniment
Botez
Casă nouă
Majorat
Zi de naștere
Lațime
30 cm
Lungime
37 cm
Grosime
23 cm
Greutate
5 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.