Unitatea colectivă
null
null
Unitatea colectivă
null
null

Unitatea colectivă

Disponibil
6.000,00 lei

Unitatea este elementul ce ne oferă echilibru și stabilitate. Conștiința colectivă este o reprezentare a fondului comun al gândirii oamenilor ce ne ilustrează similaritatea a tot ceea ce ne face să ne simțim unitari, ne conferă forță și liniște sufletească. lucrarea este formată dintr-o placă de ipsos circulară în care sunt încastrate vertical plicuri de hârtie. Prin încastrarea lucrării folosind plicuri, termenul de corespondență pe care acestea îl indică constituie ilustrarea firului imaginar ce leagă conștiința umană și ne definește ca tot unitar prin conținut.

Descriere

Nici un om nu e om fără celălalt și nici un om nu e om fără a fi orchestrat împreună cu ceilalți.

Am tot încercat să descopăr unitatea lumii. Există tot felul de elemente ce pot reprezenta echilibrul sau liniștea. Atunci am realizat că nu trebuie să descopăr lumea și nu pot eu să port eticheta atâtor oameni. Practic, prin conștientizarea echilibrului meu mi-am dat seama că lumea nu este în echilibru sau dezechilibru- acestea sunt elemente ale fiecărui individ conturate prin prisma liniștii. Un lucru pot confirma urmărind un mic fragment al echilibrului și al liniștii unui număr de exponenți, și anume faptul că toți suntem o unitate și prezentăm anumite concepții și gânduri comune.

Detalii produs

Medium
Mixed media
Subiect
Abstract
Geometrie
Univers
Urban
Dimensiune
Mare
Stil
Conceptual
Pentru
Colecționari
Parteneri de afaceri
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Da
Strat de vernis
Nu
Decorare
Cafenea
Living
Restaurant
Eveniment
International day of happiness
Print la cerere
Nu
Lațime
70 cm
Lungime
70 cm
Grosime
15 cm
Greutate
10 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.