null
Limita colectivă
Limita colectivă
null
Limita colectivă
Limita colectivă

Limita colectivă

Disponibil
6.000,00 lei

„ Dacă se spune că percepțiile omului asupra naturii sunt din interiorul naturii, așa cum sunt indiscutabil, atunci nu poate fi negat faptul că activitățile sale intelectuale, fie că sunt științifice sau de altfel, sunt în egală măsură o parte a naturii și aparțin, nu mai puțin decât instinctele și pasiunile sale, totalității pe care o numim viață.”- Barbara Hepworth.

Descriere

Precum unitatea este o coordonată de constituire a ființei umane, la fel și limitele sunt un bagaj pe care îl prezentăm. o perspectivă colectivă asupra limitei oferă o integrare personală în raport cu situația oferită de lucrare și o descoperire mai amplă asupra felului de a gândi. Deși cuvântul care descrie lucrarea este limită, orientarea acesteia este o reprezentare a ceea ce constituie neputința de depășire a limitei deturnată în puterea și dorința de a privi optimist către un viitor mai bun.

Detalii produs

Medium
Lemn
Lut
Mixed media
Subiect
Abstract
Geometrie
Dimensiune
Mare
Stil
Abstract
Conceptual
Material
Lemn
Pentru
Colecționari
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Da
Strat de vernis
Nu
Decorare
Cafenea
Living
Restaurant
Print la cerere
Nu
Lațime
70 cm
Lungime
70 cm
Grosime
10 cm
Greutate
20 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.