Love is a gift
Love is a gift

Iubirea e un dar

Indisponibil
280,00 lei

Pictură acrilica pe carton pânzat, cu dimensiunea de 14x30 cm.

Sugestie de prezentare. Tabloul nu vine însoțit cu rama din imagine. 

Descriere

Notă autor:

Iubirea este un dar, însă foarte puțini oameni înțeleg ce este iubirea cu adevărat. Și foarte puțini oameni au experimentat iubirea la un nivel mai adânc – dincolo de fascinație.

Notă curator: 

Tematica iubirii în artă nu este cel mai necunoscut aspect. De mii și mii de ani artiștii au fost fascinați de forța și magia iubirii în așa fel încât au căutat să surprindă în notă proprie felul în care aceștia o percepeau, sau, în rândul celor mai norocoși dintre ei, o trăiau alături de persoana mult iubită. 

La fel cum fiecare artist a căutat să surprindă iubirea prin tehnica și stilul artistic utilizat, la fel și oamenii iubesc și își exprimă sentimentele asemeni simt și înțeleg. 

Pictura artistei Sumuschi Erika-Laura, Iubirea e un dar, prezintă doi tineri în floarea vârstei, îndrăgostiți nebunește și bucurându-se unul de celălalt. 

În stilul caracteristic, artista ascunde identitatea celor două personaje în așa manieră încât să poată oferi privitorului șansa de a își imagina și de a se transpune în locul unuia dintre personaje. 

Recomandarea noastră în ce privește cea mai potrivită locație pentru a amplasa o asemenea lucrare de artă este de a alătura în cazul în care dețineți deja în locuința dumneavoastră un perete destinat familiei și/sau celor mai dragi amintiri pentru a accentua sentimentul de dragoste, de familie, de siguranță și liniște sufletească. 

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Dans
Fericire
Urban
Dimensiune
Mic
Stil
Ilustrație
Material
Pânză pe carton
Pentru
Bunici
Iubită / Soție
Romantici
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Strat de vernis
Nu
Decorare
Dormitor
Eveniment
Cununie civilă
Print la cerere
Da
Lațime
18 cm
Lungime
30 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.