Diana Delis

Sunt un artist complet pasionat de muzica si tot ce inseamna arta. In fiecare din operele mele de arta se gaseste un pic de nebunie si o parte din sufletul meu. Fie ca este vorba de abstact, tehnica mixta, peisaje, animale, portrete, nud, etc, imi place sa adaug multa pasiune.Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Apus de soare
Disponibil
Picturi

Apus de soare

182,65 lei
Tabloul "Apus de soare", este o lucrare pictată pe pânză întinsă pe șasiu de lemn, realizată în vopsea acrilică, cu dimensiunea de 20/30 cm. Sugestie de prezentare. Tabloul nu vine însoțit de rama din imagine.
Tablou ”Nostalgii de toamnă”
Disponibil
Picturi

Nostalgii de toamnă

167,50 lei
Un tablou ideal pentru a-l oferi cadou de casă nouă în special datorită simbolisticii și energiei pe care o emană. Este un tablou cu un peisaj nostalgic de toamnă însă cu o doză filozofică de optimism ce poate crea o atmosferă specială în orice încăpere va fi așezat.
Tablou ”Buzele”
Disponibil
Picturi

Tablou ”Buzele”

298,80 lei
Tablou ”Buzele”, 50/70 cm, pictat in acrilic (cu agatatoare inclusa).
Tablou ”FIESTA” cu agatatoare
Disponibil
Picturi

Tablou ”FIESTA”

373,54 lei
Tablou pictat in acrilic pe panza, de dimensiuni 80/30 cm. Acest tablou a fost inspirat din calatoriile facute in tarile exotice.Este reprezentata imaginea culturii acestor tari, in care muzica este prezenta la orice colt de strada.Asadar, o trupa formata din patru cantareti, interpreteaza piese , cantand la instrumentele specifice.Detaliile și partile...
Tablou ”Luna alba”
Disponibil
Picturi

Tablou ”Luna alba”

177,60 lei
Tablou ”Luna alba”-pictura in acrilic 30/40 cm cu agatatoare inclusa.
Tablou ”Primavara”, pictat in acrilic 60/40 cm.
Disponibil
Picturi

Tablou ”Primavara”

369,50 lei
Tablou pictat in acrilic, 40/60 cm, cu agatatoare inclusa.
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.