Urda Andreea-Maria

Cu toții avem un mod de a ne exprima. Fiecare spune cum și ce simte. Însă, la scurt timp după ne naștem, înaintăm să comunicăm prin cuvinte. Apoi, la scurt timp, fiecare dintre noi își dezvoltă o sensibilitate aparte. Ei se exprimă în moduri diferite față de ceilalți.

Sunt persoane care comuniă cu lumea din exterior prin intermediul artelor. Fiecare dintre noi descrie viața prin poezie, muzică, alții o pictează în culoare, alții o modelează în forme voluminoase, fiecare dându-i o amprentă personală. La fel ca poezia, muzica, pictura sau dansul, ceramica este o ramură a artei, ramura ce permite exprimarea prin volum, textură, forma de culoare a unei idei personale, a unei lumi din interiorul nostru, pe care o formăm de mici și toată viața.



Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Vaza ceramica
Disponibil
Ceramică

Vaza ceramica

229,11 lei
Vaza ceramica, element decorativ
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.