Elenis Sima

Designer Vestimentar, urmăresc în permanenta viziunea artistică personală, interesele principale sunt validate de integritatea crețiilor vestimentare, fiind principala formă de exprimare. Conceptualitatea pieselor vestimentare este echilibrată de interesele pentru literatură, performance art, fotografie, pictură, acestea fiind de asemenea preocupări personale, realizate în scop individual sau/și motive(concept) în realizarea colecțiilor vestimentare.

Concomitent cu studiile personale în design vestimentar, implicarea personală în proiecte de fashion styling precum campanii pentru reviste, campanii de promovare a unui brand, cat și proiecte pentru arhiva personală, au sustinut dorința de a activa în industria fashion.Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Time
Disponibil
Desen

Time

254,36 lei
Time-Timpul 50/70 cm Tehnică grafică-creion și liner  
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.