Rodica Anghel - Light mandalas-

    Sunt psiholog autonom, psihoterapeut de cuplu si familie , maestru reiki si bioterapeut. Pe calea spiritualitatii am pornit in 2012, iar in fata unei panze, cu o pensula in mana m-am asezat in 2017.

In timpul disponibil creez mandale de lumina unicate prin mesajul si simbolistica fiecaruia. Prin arta ,prin realizarea mandalelor ma relaxez pe mine si ajut si pe altii sa o faca . Imi place sa vad frumosul in tot si in toate si sa-l scot in evidenta .Ma joc cu culoarea picatura cu picatura si aduc la suprafata lumina interioara . Mandalele create de mine te invita la meditatie , calm si relaxare chiar si  pe timp de noapte , cand incep sa lumineze si sa ia o alta infatisare. Cu cat privesti mai mult o mandala cu atat descoperi noi si noi intelesuri, sau ,,neintelesuri si mai mari,, :)

    Uneori ,sau la cerere ma mai joc combinand pictura cu licheeni naturali stabilizati , care-ti aduc in casa , birou sau sediu o oaza de verdeata , un ambient mai placut , mai proaspat, mai natural si un aer mai curat . 

      Lucrarile mele vor aduce cu siguranta multa lumina, culoare, calm si relaxare in casa ta , sau a persoanei careia alegi sa-i daruiesti ceva deosebit.Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

zbor spre lumina` cuplu `
Disponibil
Colaj

`Light Mandalas`Zbor spre lumina

999,74 lei
Pasarea nu se teme ca se va rupe creanga pe care sta, ea are incredere in propriile-i aripi. Crede in tine, cauta lumina,doreste-ti mai mult si ia-ti zborul de cate ori este nevoie!
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.