Raluca Cozma - Black Bird Art

Bună!

Numele meu este Raluca Cozma și reprezint Black Bird Art.

Sunt un artist din România și tot ce mi-am dorit să fac în viața mea a fost să pictez și să desenez, iar această pasiune o am de când eram mică.

Îmi place să lucrez, să experimentez și să mă joc cu diferite tipuri de materiale și de aceea nu am un stil foarte bine definit. Uneori vreau să fac colaje, alteori vreau să pictez cu acuarele, alteori vreau să experimentez și să mă joc cu diferite materiale și diferite tehnici. De asemenea, nu am un subiect sau o temă preferată pentru a picta.

Din această cauză, pictez peste tot și pe orice. De la pictură murală, pictură de mobilă, pictură de sticlă, confecționare de bijuterii, pictură pe obiecte și, de asemenea, pictez și pe oameni, pictură pe față, pictură pe burtici de gravide și pictură pe corp. Iar lista va continua ...Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Broșă - Luna
Disponibil
Bijuterii hand-made

Broșă - Luna

97,14 lei
Broșă unicat, modelată din pastă de modelaj cu uscare la aer.Este pictată și are aplicații de foiță șlagmetal cupru.
Vizualizare
Broșă unicat - cu buline
Disponibil
Bijuterii hand-made

Broșă unicat - cu buline

97,14 lei
Broșă unicat, modelată din pastă de modelaj cu uscare la aer.Este pictată și are aplicații de foiță șlagmetal cupru și auriu.
Vizualizare
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.