Tablou cu narcise
null
null
Tablou cu narcise
null
null

Tablou cu narcise

Disponibil
140,00 lei

Tablou pictat în ulei pe carton.

Narcisele simbolizează norocul, prosperitatea și speranța.

Descriere

 

Notă curator:

Pornind de la motivul pentru carte artista a realizat această pictură delicată, acela de a transmite faptul că: Narcisele simbolizează norocul, prosperitatea și speranța, trebuie să recunoaștem că acest mesaj ne întâmpină încă de la primul contact cu stratul pictural.

Culoarea vibrantă a galbenului specific narciselor, pe fundalul blând al notelor pastelate de roz și griuri colorate ne transmit o stare de bine și de energie pozitivă. 

 

Abordând un stil pictural grosier, realizat prin pensulație cu o cantitate generoasă de vopsea, volumul florilor pare să iasă în evidență, oferind senzația de tridimensionalitate, care oferă la rândul ei senzația de real, de apropierea de cruditatea și fragilitatea florilor. 

Dacă ne-am lăsa captivați în această pictură, care, datorită formei alungite a pânzei de 20 x 60 cm, am putea considera faptul că este o reproducere la scară fidelă cu o vază de narcise, le-am putea simți dulcele miros. 

Motivul pentru care recomandăm oferirea unui tablou cu flori este acela că este un tip de cadou clasic și o foarte bună modalitate de a avea și păstra veșnic flori proaspete și pline de culoare, fără a le tăia, a le dedica timp pentru întreținere schimbându-le apa sau poziția în casă, și, cu atât mai mult, suntem lipsiți de momentul neplăcut în care după ofilire, trebuie să ne despărțim de ele. 

Detalii produs

Medium
Ulei
Subiect
Floral
Dimensiune
Mediu
Stil
Impresionism
Material
Carton
Ramă
Da
Sistem de prindere
Da
Decorare
Birou
Bucătărie
Cabinet medical
Cafenea
Camera copilului
Dormitor
Living
Restaurant
Eveniment
Botez
Casă nouă
Cununie civilă
Majorat
Sărbători Pascale
Zi de naștere
Ziua mamei
Print la cerere
Nu
Lațime
20 cm
Lungime
26 cm
Grosime
1 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.