Cactus
Cactus

Cactus

Disponibil
472,50 lei

Dacă îți plac plantele de apartament, în special cactușii, însă nu ai timp să te ocupi de ele, prin artă, le poți aduci aduce în casa ta.

Tabloul „Cactus” este o pictură abstractă ce pune în prim plan o plantă de cactus, simbol al iubirii materne necondiționate și este totodată și o idee deosebită de cadou pentru copii sau părinți.

Descriere

Notă autor:

Un tablou destinat tuturor iubitorilor de cactuși și alte plante de apartament.

Notă curator: 

Toată lumea știe ce este un cactus, dar, probabil că nu știu multe despre istoria unui cactus și toate informațiile cu privire la semnificația acestuia. Cuvântul cactus a fost de fapt derivat din cuvântul grecesc „Kaktos”, iar acest cuvânt s-a aplicat unei plante pe care o aveau, care aveau asupra lui ciulinele spinoase.

În ciuda faptului că un cactus este privit drept o plantă aspră și complet neprietenoasă, aceasta ascunde și câteva detalii care nu sunt foarte bine cunoscute de către oameni. În cultura nativilor americani se crede că plantele de cactus reprezintă căldura, protecția și dragostea maternă. Deoarece plantele de cactuși pot supraviețui în condiții dure, au devenit un simbol al iubirii materne necondiționate.

Există atât de multe soiuri diferite ale plantei de cactus. Plantele sunt ușor de cultivat; trebuie doar să te asiguri că știi ce faci. Există câteva reguli strice despre felul în care poți crește în mod sănătos o asemenea plantă, însă cel mai important lucru este că trebuie cultivat într-un climat sau zonă extrem de uscată. 

În cazul tabloului de față, Andronic Mădălina Lucia aduce în casa dumneavoastră o frumoasă plantă de cactus, pictată într-o manieră abstractă, modernă și care nu necesită nici o urmă de îngrijire. Singura misiune a celui ce deține acest tabloul este de a se bucura în cel mai simplu mod de frumusețea plantei. 

Detalii produs

Medium
Ulei
Subiect
Botanică
Floral
Natură
Still life
Stil
Art&Deco
Modern
Material
Canvas
Pentru
Bunici
Colecționari
Colegi
Copii
Iubitori de natură
Mama
Soră
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Da
Strat de vernis
Aspect final mat
Decorare
Birou
Bucătărie
Cafenea
Dormitor
Living
Restaurant
Eveniment
Casă nouă
Majorat
Zi de naștere
Print la cerere
Nu
Lațime
30 cm
Lungime
40 cm
Grosime
2 cm
Greutate
2 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist




Poate iți place și...



Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.