Crini în vas auriu
Tablou în ulei pe pânză
Tablou în ulei pe pânză
Crini în vas auriu
Tablou în ulei pe pânză
Tablou în ulei pe pânză

Crini în vas auriu

Disponibil
1.026,00 lei

Dacă ești iubitor al stilului clasic, această lucrare de artă se potrivește perfect în livingul tău. 

Este o piesă ce surprinde regalitatea atât prin compoziție cât și prin simbolistica captivată. Este un tablou ce emană eleganță și rafinament.

Descriere

Notă autor:

Delicatețea florilor este învăluită în mantia imperială a roșului, apoi accentuată de cupa aurie ce simbolizează sursa divină a naturii. Acestea sunt așezate pe un piedestal decorat cu un văl de mătase purpurie pentru a venera puterea naturii în toată fragilitatea sa.

*Pictură în stil clasic realizată în ulei pe pânză întinsă pe șasiu de lemn. Ramă aurită inclusă.

Notă curator:

Natura statică sau natura moartă (Still life) este acel gen de reprezentare în artele vizuale a unor obiecte, a unui decor neînsuflețit, din natură sau ordonate în mod voluntar. Tabloul artistei Iacob Anca se încadrează în acest gen prin surprinderea vazei aurii cu crinii sângerii, amplasată pe țesătura delicată de mătase și a întregii atmosfere de jur împrejurul cadrului. 

Alături de rama în același ton de auriu cu vaza, cu ușoare accente de stucatură (reliefurile de pe suprafața exterioară a ramei), transpun privitorul într-un moment Belle Époque. Despre această perioadă putem spune că este ultima din istoria omenirii în care putem să vorbim despre salturi marcante în ceea ce privește dezvoltarea mai multor domenii culturale și științifice, despre o perioadă în care populația ducea o viață tihnită, mulțumitoare și prosperă din punct de vedere economic. O perioadă care a apus de îndată cu declanșarea Primului Război Mondial. 

Într-o notă simbolistică, floarea de crin este un simbol heraldic al regalității, provenit din tradiția monarhică franceză, larg răspândit pe teritoriul continentului european. De asemenea, în limbajul florilor, crinul are și un mesaj religios foarte puternic. Crinul simbolizează puritatea și neîntinarea. Este un simbol al Fecioarei Maria, dar și al altor sfinți, cum ar fi Arhanghelul Gavril și al Sfântului Antonie.

Tabloul Crini în vas auriu, poate oferi oricărui spațiu a locuinței dumneavoastră o notă de eleganță și rafinament prin compoziția avută. Recomandăm amplasarea tabloului într-un spațiu în care se dorește amplificarea efectului de belle époque, de amenajare prin elemente vintage a unui birou, sau, a unei zone de întâmpinare a vizitatorilor, sau, de servire a mesei.

 

Detalii produs

Medium
Ulei
Subiect
Floral
Still life
Stil
Realism
Material
Canvas
Pentru
Bunici
Colecționari
Colegi
Frate
Iubit / Soț
Iubitori de natură
Iubită / Soție
Mama
Nași
Parteneri de afaceri
Profesori
Romantici
Soră
Tata
Șefi
Ramă
Da
Sistem de prindere
Da
Strat de vernis
Aspect final satinat
Decorare
Birou
Cafenea
Living
Restaurant
Eveniment
Casă nouă
Cununie civilă
Zi de naștere
Print la cerere
Nu
Lațime
50 cm
Lungime
60 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.