Richness
Richness
Richness
Richness
Richness
Richness
Richness
Richness

Richness

Disponibil
789,29 lei

„Richeness” este o lucrare de artă care inspiră prosperitate și abundență. Alege să îți decorezi casa sau biroul cu ea pentru a te inspira și a-ți oferi o doză puternică de optimism.

De asemenea, o poți oferi cadou unei persoane dragi sau chiar unui partener de afaceri.

Descriere

Notă autor:

Tehnica folosită pentru acest tablou este "acrylic pouring swipe" pe canvas de pânză din bumbac pe șasiu din lemn, cu dimensiunea de 50 x 70 cm.

Povestea tabloului începe în anul 2019, anul în care a fost realizat. Este unul dintre primele mele tablouri, fără a avea ocazia până în prezent de a fi vernisat într-o galerie de artă. 

Inspirația pentru acest tablou pornește din faptul că mi-am dorit să creez un tablou care să fie realizat în culorile regale de albastru ultramarin și auriu, culori care să atragă abundența financiară, împreună cu diferite nuanțe de gri care să reprezinte realitatea.

O realitate a omului obișnuit dar asupra căruia se revarsă o lume regală, nobilă și fină, căci, noi suntem cei care deținem controlul realității noastre și doar convingerile noastre limitative ne împiedică să avem „comorile” pe care ni le dorim atât de mult.

Notă curator:

Tabloul artistei Kicsi Tunde, Richness, surprinde în mod plăcut privirea vizualizatorului atât prin rezultatul creației sale, dar și prin conceptul abordat asupra acestei lucrări. Vorbim despre un tablou care își dorește mai mult decât a înfrumuseța spațiul în care a fost amplasat, să reușească să proiecteze asupra celui ce îl deține, experiențe care să producă momente de abundență și de prosperitate. 

Din punct de vedere al tehnicii pe care artista a utilizat-o în scopul creării acestei piese, "acrylic pouring swipe", deși ar putea părea la o primă analiză o tehnică ușoară, fără a avea de-a face cu controlul pensulei și a tușelor de vopsea, putem afirma în continuare că este o tehnică complexă și greu de controlat. 

Spunem acest lucru deoarece este vorba despre un control al cantității și al gesturilor, elemente fără de care atât detaliile cât și îmbinarea culorilor selectate și utilizate depind foarte mult. 

La fel cum și artista a precizat în rândurile de mai sus, culorile de albastru și auriu utilizate redau o notă de eleganță regală, nobilă, prin urmare, indiferent de locația în care veți alege să amplasați o asemenea piesă, încăperea își va schimba în totalitate atmosfera generală. 

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Abstract
Stil
Abstract
Material
Canvas
Pentru
Colecționari
Colegi
Parteneri de afaceri
Șefi
Ramă
Nu
Strat de vernis
Nu
Eveniment
Casă nouă
Cununie civilă
Majorat
Zi de naștere
Lațime
50 cm
Lungime
70 cm
Grosime
2 cm
Greutate
0 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.