Dancing with the stars
Dancing with the stars
Dancing with the stars
Dancing with the stars
Dancing with the stars
Dancing with the stars

Dancing with the stars

Disponibil
600,00 lei

Dansul și muzica, natura și omul sunt conceptele pe care această lucrare le evidențiază într-un peisaj feeric ce poate aduce o senzație de relaxare și bună dispoziție încăperii în care este așezată.

Alege-o pentru a da personalitate casei tale sau oferă-o cadou unei persoane dragi.

Descriere

Notă autor:

Silueta unei dansatoare sub cerul înstelat.

Tabloul reprezintă echilibrul dintre om și natură adus de către muzică și dans. Lucrarea este realizată în anul 2020, pictată în culori acrilice, având dimensiunea de 50x70 cm.

Notă curator:

Pornind de la mențiunea artistului George Zaharia, tabloul Dancing with the stars întruchipează echilibrul creat între om și natură, un echilibru ce stă la baza legăturii dintre muzică și dans. Având ca element central silueta unei tinere dansatoare, artistul o pictează în notă misterioasă, fără a îi oferi privitorului posibilitatea de a descoperi identitatea celei ce dansează cu mișcări fluide sub cerul înstelat. 

Natura a reprezentat dintotdeauna o sursă de inspirație în toate domeniile creative sau științifice pe care omul le-a abordat. Datorită sentimentelor puternice pe care le imprimă natura în sufletul omului, acesta s-a simțit profund legat de aceasta, iar, de cele mai multe ori, întâlnim în dansul contemporan coregrafii care sunt dedicate acestui echilibru dintre om și natură. 

Din punct de vedere al modalității de amenajare a unui spațiu interior cu tabloul în cauză, se recomandă amplasarea într-un spațiu care se dorește a fi relaxant vizual prin dispunerea elementelor decorative de jur împrejurul acestuia. Echipa noastră recomandă acest tablou chiar și pentru camera copiilor, sau, a cabinetelor medicale tocmai datorită mesajului transmis și a atmosferei generale pe care o crează. 

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Dans
Fericire
Natură
Peisaj
Univers
Material
Canvas
Pentru
Copii
Iubitori de natură
Iubită / Soție
Romantici
Soră
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Strat de vernis
Aspect final mat
Decorare
Cabinet medical
Cafenea
Camera copilului
Dormitor
Living
Print la cerere
Nu
Lațime
50 cm
Lungime
70 cm
Grosime
3 cm
Greutate
2 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.