Tablou abstract acrylic si licheni stabilizati
Tablou abstract acrylic si licheni stabilizati

Tablou abstract- licheni stabilizați

Disponibil
267,14 lei

O compoziție abstractă din licheni naturali stabilizați, colorată și foarte expresivă poate da viața - la propriu- oricărei încăperi.

Lucrarea de față este o reprezentare de artă vie ce are rol atât de decor cât și de purificare a aerului. Alege să îți decorezi biroul cu ea sau de ce nu, să o oferi cadou.

Descriere

Notă autor:

Ramă din material plastificat ce încadrează o compoziție abstractă din licheni stabilizați și pictură în acrylic. Tabloul vine însoțit de rama din imagine, având dimensiunea de 28 x 38 cm, iar compoziția din interior are o dimensiune de 20 x 30 cm.

Notă curator:

Tablourile din licheni stabilizați au devenit în ultimii ani piese decorative în casele oamenilor de pretutindeni prin abordarea a diferite teme, pornind de la mesaje, peisaje vegetale, invitații la diferite evenimente de familie, evenimente naționale sau internaționali și până la crearea unor compoziții decorative, abstracte, precum tabloul realizat de artista Parocescu Alina Alexandra.

Pe lângă faptul că sunt un element decorativ aparte, aceștia reușesc să aducă în casa fiecăruia un strop de natură ce nu necesită deosebit de multă atenție. Păstrați într-un loc ferit de bătaia directă a razelor soarelui, aceștia au o rezistență de aproximativ 15 ani fără a necesita udare, tăiere sau alte tratamente de întreținere. 

Un alt avantaj deosebit de considerabil, este dat de faptul că lichenii stabilizați absorb umiditatea excesivă din spațiul în care sunt amplasați. Prin urmare, joacă un dublu rol în casa dumneavoastră. Pe de o parte sunt elemente decorative ce înfrumusețează încăperea și îi oferă un strop de vitalitate, iar, pe de altă parte, aceștia crează un spațiu aerisit, curat și sănătos de locuit. 

Modalitatea de amplasare se poate realiza în două modalități: atât prin sistemul de prindere pe perete, cât și prin piciorul de suport aflat pe panoul din spatele ramei, astfel încât, să ofere posibilitatea așezării tabloului inclusiv pe un birou, pe o măsuță de cafea, sau, pe o noptieră. 

Detalii produs

Medium
Mixed media
Subiect
Abstract
Portret
Stil
Cubism
Material
Licheni stabilizați
Pentru
Colecționari
Ramă
Da
Sistem de prindere
Da
Decorare
Cabinet medical
Lațime
28 cm
Lungime
38 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist




Poate iți place și...



Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.